Dé klantgerichte ingenieurs

Projectmanagement en Industrie

De projectmanagers van Ingenieursbureau IOB knopen moeiteloos alle vakdisciplines aan elkaar tot een optimaal integraal multidisciplinair ontwerp. Dit doen zij voor projecten in de woningbouw, utiliteitsbouw en de industrie/energie. Door actief te zijn in al deze markten, hebben wij meer kennis en kunde in huis dan menig ander ingenieursbureau. Daarnaast maakt het ons in economisch onzekere tijden crisisbestendig en dus te allen tijde een stabiele, betrouwbare partner.

 Meer over onze integrale multidisciplinaire aanpak leest u hier.

De markt Industrie wordt binnen IOB gedefinieerd als de niet-professionele vastgoedpartijen waarbij het vastgoed ondersteunend is aan het bedrijfsproces. Waar veel ingenieursbureaus in de industrie zich richten op de procestechniek, is IOB juist gespecialiseerd in bouwkunde, constructies en gebouwgebonden installaties. Ingenieursbureau IOB is dan ook in te schakelen voor het advies en technisch ontwerp voor kleine en grote industriële bouwwerken. Van een eenvoudige ondersteuningsconstructie voor een leiding en de fundering van een tankopslag tot een compleet explosiebestendig kantoorgebouw van duizenden vierkante meter groot. De engineers kennen de wet- en regelgeving binnen de industrie en weten precies aan welke veiligheids- en milieueisen bouwwerken in deze branche moeten voldoen. Daarnaast is het bij het werken voor onze industriële opdrachtgevers van groot belang dat projecten de lopende bedrijfsprocessen zo min mogelijk verstoren. De procescontinuïteit wordt dan ook door onze projectmanagers als hoge prioriteit binnen het project beschouwd.

Enkele van onze opdrachtgevers binnen deze markt zijn bijvoorbeeld Shell, Vopak, Tennet, DSM en ADM maar ook bedrijven als Heineken en de RET.

Meer informatie?

Stel uw vraag aan onze specialisten!
Arjan Beukelman
Senior adviseur Constructietechniek
Dick van Buren
Senior projectmanager industrie