Hart van Groenewoud

Hart van Groenewoud bestaat uit drie woonvilla's met lichte en ruim opgezette appartementen. Alles in het Hart van Groenewoud is gericht op zelfstandigheid. Er zijn drie verschillende typen villa’s gebouwd.

Villa de Beuk beschikt over 29 driekamerappartementen van 80 m2. Deze villa is bedoeld voor mensen die nog zelfstandig kunnen wonen, maar graag zorg nabij hebben. Villa de Eik beschikt over 41 tweekamerappartementen van 57 m2. Op de begane grond bevindt zich een grote ontmoetingsruimte. Hier kan deels zelfstandig gewoond worden, maar ook iets zwaardere zorg gegeven worden. Villa de Linde is bedoeld voor alleenstaande ouderen waarbij de zorg 24-uurs per dag beschikbaar moet zijn. Deze villa beschikt over 54 tweekamerappartementen van 40 m2. Op de begane grond van Villa de Linde is het Servicepunt Hart van Groenewoud gehuisvest.

Naast deze appartementen worden nog 18 boven- en benedenwoningen in de koopsector gerealiseerd. IOB heeft voor deze binnenstedelijke ontwikkeling de bouwkundige en constructieve engineering in BIM verzorgd.