Veerhaven Hellevoetsluis

Veerhaven wordt een stoer, groen en levendig woongebied met 100 woningen direct aan de Tramhaven en de Koopvaardijhaven. Naast de prachtige architectuur, grote variatie in woningen en de duurzaamheid is hoog ingezet op de inrichting van de openbare ruimte. Door de keuze uit veel verschillende appartementen, penthouses en grote gezinswoningen wordt Veerhaven een wijk voor jong en oud, gezinnen, stellen of alleenwonenden.

Duurzaam wonen in Veerhaven

Het project bestaat uit 100 woningen, onderverdeeld in verschillende types: kadewoningen, waterwoningen, appartementen, studio’s en penthouses (oppervlaktes lopen uiteen van circa 64 tot 300m2). De nieuwbouwwoningen zijn gasloos en voldoen aan de nieuwste eisen ten aanzien van duurzaam bouwen, waaronder de BENG normen. Naast de prachtige architectuur, grote variatie in woningen en de duurzaamheid is hoog ingezet op de inrichting van de openbare ruimte. 

Werkzaamheden

IOB verzorgt in opdracht van Van den Nieuwendijk de complete bouwkundige- en constructieve uitwerking. Meer informatie vind je op de projectwebsite van Veerhaven.