Woontoren Stack Mullerpier

Stack is een expressief gebouw en al van ver herkenbaar. Het gebouw oogt als een sculptuur van gestapelde blokken, allemaal met een eigen kleurschakering. Het silhouet lijkt constant in beweging, net als de Maas. Stack is eigenzinnig van buiten en exclusief van binnen. Het nieuwbouwproject wordt voorzien van 73 ruime appartementen en 6 grondgebonden eengezinswoningen met drie woonlagen. De appartementen variëren tussen de 70- tot circa 240 m2 en beschikken allemaal over een ruim balkon of eigen dakterras. Vanuit de 70 meter hoge toren kijk je uit over de Nieuwe Maas en het stadscentrum van Rotterdam. 

Gebiedstransformatie

De Müllerpier in Rotterdam heeft de afgelopen jaren een enorme metamorfose ondergaan. Van havenindustriegebied is het nu een grootstedelijke woonwijk geworden met alle voorzieningen en het centrum van de stad binnen handbereik. Met de komst van Stack is de gebiedstransformatie voltooid.

Werkzaamheden IOB

In opdracht van Blauwhoed verzorgt IOB de advisering en engineering voor: bouwkosten (VO), brandveiligheid (VO), installatietechniek (VO) en constructietechniek (VO/DO).

Meer hierover:

Stack