Nieuwbouw Verde Vista Fase 2a

VerdeVista Meerburg is in Zoeterwoude een nieuw te ontwikkelen gebied waar wonen, winkelen, werken en sporten samenkomt. VerdeVista Meerburg maakt onderdeel uit van het project W4, het plan voor de verbreding en verdiepte ligging van de A4 en de gebiedsontwikkeling daaromheen. Langs de A4 hebben de drie omringende gemeenten wijken ontwikkeld.

Het plan: Wonen in Verde Vista

De bouwplannen in Verde Vista nemen nu snel definitieve vormen aan. Van de eerste fase koopwoningen is inmiddels meer dan 80% verkocht en deze zullen dus definitief worden gebouwd door VORM bouw uit Papendrecht en uitgewerkt door ons 6D BIM team. In VerdeVista Fase 2 fase komen de wat duurdere woningen die tevens aan het water gesitueerd zijn.

VerdeVista Meerburg ligt in Zoeterwoude-Rijndijk, een levendig dorp gelegen aan de Oude Rijn nabij Leiden, Leiderdorp en behoort bij de gemeente Zoeterwoude. Gemeente Zoeterwoude heeft een prachtig landschap met oer-Hollandse karakteristieken en veel groen. De lange kavels, vele sloten, molens, dijken en watergangen horen bij Zoeterwoude. Het zijn herkenbare landschappen die in de afgelopen eeuwen ontstaan zijn in de wisselwerking tussen mens en natuur.Er wordt al lang gewacht op deze woningen omdat ze uniek gelegen zijn aan het water. Met de komst van de ondertunneling van de A4 en de aansluiting op de Leidsche Van de Madeweg is de locatie niet alleen per auto maar ook per boot goed te bereiken.

Lees ook: