Feestelijke handeling Nieuw Koningsduin Fase 3

Donderdag 7 april is de officiële handeling voor de start bouw van Nieuw Koningsduin Fase 3 te Bakkum. IOB heeft de constructieve engineering in de vorm van gewichts-, stabiliteitsberekeningen, het constructief tekenwerk, palenplan en fundering verzorgd. De ontwikkeling van alle fases ligt in handen van ABB.

Nieuwbouwproject Nieuw Koningsduin, gesitueerd op landgoed Duin en Bosch te Castricum aan Zee – Bakkum zal in verschillende fases gerealiseerd worden. Iedere (deel) fase kenmerkt zich door een intiem karakter en een parkachtige, ruime setting. Dat is gezellig, kleinschalig wonen op een werkelijk waar unieke locatie. Alle woningen in fase 1 en 2 zijn verkocht en opgeleverd. De bouw van fase 3 is begin 2016 gestart. Fase 4 en 6 zijn gezamenlijk in verkoop gegaan op donderdag 18 februari jl. Fase 5 is in ontwikkeling.

In het project Nieuw Koningsduin wordt een breed spectrum aan woningtypen gerealiseerd voor verschillende doelgroepen. Te weten vrijstaande villa’s, ruime twee-onder-een-kapwoningen, riante drie-onder-een-kapwoningen, mooie rijwoningen en tot slot comfortabele semibungalows. Ook worden er enkele vrije kavels (zelfbouw) aangeboden. De wijk krijgt een uitstraling die aansluit bij de natuurrijke omgeving. Kleinschalig, gezellig en vrij wonen staan centraal. Naast de bebouwing is er bovendien voldoende plaats voor parkeren en recreëren.

Klik hier voor meer informatie over het project