Banenmarkt 23 mei 'Samen Sterk naar Werk'

Op dinsdag 18 februari organiseert Werkgeversservicepunt Rijnmond een banenmarkt met het thema 'Samen Sterk naar Werk'. Tussen 10:00-12:00 uur zijn we aanwezig en vertellen we je graag meer over werken bij IOB en onze openstaande vacatures. Heb je interesse in een baan in de techniek? We maken graag kennis met je!

  • Datum: dinsdag 23 mei 2023
  • Tijd: 10:00 - 12:00 uur
  • Locatie: Theater de Stoep, Theaterplein 1 3201 DH Spijkenisse

Werken bij IOB

Elke dag weer werken onze ingenieurs aan de meest uiteenlopende projecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan toonaangevende projecten voor alle grote Kunst- en Cultuurinstellingen in Rotterdam maar ook aan diverse projecten in het industriegebied in de Botlek en de Maasvlakte. 

Niet alleen de diversiteit van onze projecten, maar ook de nauwe samenwerking met andere disciplines maakt werken bij IOB zo leuk. Bij IOB kijk je verder dan de grenzen van je eigen vakgebied en werk je in een hecht team aan een zo duurzaam, veilig en (kosten)efficiënt mogelijk integraal ontwerp. De kwaliteit staat hierbij uiteraard voorop!

Naast de nodige inspanning, zorgen wij uiteraard ook de voor de nodige ontspanning. Bij IOB vinden wij een fijne onderlinge werksfeer belangrijk en organiseren daarom veel leuke activiteiten waarbij je je kunt aansluiten. Dat zijn bijvoorbeeld onze maandelijkse zeepkistbijeenkomst, het jaarlijks personeelsuitje, de zomerBBQ, de kerstbijeenkomst maar ook door collega’s geïnitieerde activiteiten zoals fietsen voor het goede doel of een PUBquiz.