Vacature modelleur Constructietechniek

Word jij onze nieuwe modelleur Constructietechniek?

Voor onze afdeling Constructietechniek zijn wij op zoek naar een ervaren modelleur. Als constructief modelleur sta je letterlijk en figuurlijk aan de basis van het ontwerp en werk je binnen onze organisatie aan de meest uiteenlopende projecten in de woningbouw, utiliteit en industrie. 

Wat werken bij IOB zo leuk maakt is dat je vanuit je eigen vakgebied maar ook in nauwe samenwerking met andere vakdisciplines, werkt aan een zo duurzaam mogelijk, veilig en (kosten) efficiënt integraal ontwerp. Hierbij staat uiteraard de kwaliteit voorop! Voorbeelden van projecten waar jij je tanden in kan zetten zijn de Houthaven Amsterdam, de luxe woontoren STACK op de Müllerpier en de Veerhaven aan het Haringvliet. 

Jouw rol als constructief modelleur bestaat onder andere uit:

  • Je vertaalt constructieve berekeningen naar uiteenlopende constructieve modellen;
  • Je modelleert objecten aan de hand van bouwdeelbibliotheken en maakt zelf  bouwdeelbibliotheekcomponenten;
  • Je weet ook geparametriseerde objecten te modelleren;
  • Je vervaardigt alle soorten constructieve ontwerp-, bestek-, en werktekeningen. Daarnaast hebben complexe detailtekeningen geen geheimen voor je;
  • Tijdens het gehele proces bewaak je de kwaliteit van jouw modellen en de daarin opgenomen data.

De modelleur die wij binnen ons team willen verwelkomen heeft minimaal een afgeronde opleiding hbo Bouwkunde, richting Constructie of mbo Bouwkunde aangevuld met HTI. Heeft kennis van Revit en kan de RGD BIM norm toepassen. Daarnaast heeft hij of zij minimaal 3 jaar aantoonbare relevante werkervaring en is in het bezit van VCA-VOL (of bereid dit te halen).  

Wie zijn wij

Wij zijn IOB, ingenieurs in hart en nieren. Wij geloven dat elke klant maatwerk verdient. Onze aanpak is dan ook altijd persoonlijk en flexibel. Bij Ingenieursbureau IOB begint het project bij de klant en niet bij de techniek. We streven er niet voor niets naar dat onze klanten onze dienstverlening met minimaal een 8 beoordelen!

Het leveren van onze hoge kwaliteit dienstverlening gaat hand in hand met een fijne onderlinge werksfeer. Intern zijn onze lijntjes kort en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd waar je bij kunt aansluiten. Dat zijn bijvoorbeeld onze maandelijkse zeepkistbijeenkomst, het jaarlijks personeelsuitje, de zomerBBQ en de kerstbijeenkomst maar ook door collega’s geïnitieerde activiteiten zoals fietsen voor het goede doel of een PUBquiz!

Zie jij jezelf als onze nieuwe collega? Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw cv. Deze kun je sturen naar personeel@iob.nl. Heb je naar aanleiding van deze vacaturetekst toch nog vragen? Bel gerust op en vraag naar Wim Flikweert (Functie) - 088 446 4462