Vacature BIM modelleur

Voor onze afdeling Bouwtechniek zijn wij op zoek naar een ervaren bouwkundig modelleur die met zijn kennis van BIM het verschil gaat maken. Het werkveld van onze nieuwe collega is gericht op de meest uiteenlopende projecten binnen de woningbouw, utiliteit en industrie. 

Wat ga je doen?

  • Als modelleur vertaal je creatieve ontwerpen in alle soorten Bouwkundige ontwerp- werk- en bestektekeningen. Daarnaast giet je alle ontwerpen moeiteloos in een 3D model.
  • Je weet niet alleen objecten aan de hand van de bouwdeelbibliotheek zorgvuldig te modelleren, ook vul je de bibliotheek aan met eigen gemaakte componenten.
  • Tijdens het gehele bouwproces bewaak je de kwaliteit van jouw modellen en de daarin opgenomen data.
  • Je verzorgt eventueel inmetingen en opnames op locatie en doet daarbij onderzoek naar constructies, installaties en details.
  • Je maakt optimaal gebruik van alle softwaremogelijkheden en levert input om software tools en gebouwmodellen doorlopend te verbeteren. 

Wie zijn wij

Wij zijn IOB, ingenieurs in hart en nieren. Wij geloven dat elke klant maatwerk verdient. Onze aanpak is dan ook altijd persoonlijk en flexibel. Bij Ingenieursbureau IOB begint het project bij de klant en niet bij de techniek. We streven er niet voor niets naar dat onze klanten onze dienstverlening met minimaal een 8 beoordelen!

De BIM modelleur die wij binnen ons team willen verwelkomen heeft minimaal een afgeronde opleiding hbo Bouwkunde of mbo Bouwkunde aangevuld met HTI. Heeft kennis van Revit aangevuld met Autocad en kan de RGD BIM norm toepassen. Daarnaast is hij of zij in het bezit van VCA-VOL of bereid dit te halen, heeft minimaal 2 jaar aantoonbare relevante werkervaring en is een kei met klanten! 

Zie jij jezelf als onze nieuwe collega? Solliciteer dan direct via onze vacaturepagina of stuur je CV + motivatiebrief naar personeel@iob.nl. Heb je naar aanleiding van deze vacaturetekst toch nog vragen? Bel gerust op en vraag naar René Lankhaar - 088 446 4462