Vacature engineer Beheer en Onderhoud

Zoek jij een nieuwe uitdagende functie als engineer Beheer en Onderhoud? Dat komt goed uit want die plek hebben wij per direct beschikbaar!

Als engineer op de afdeling Beheer en Onderhoud richt jij je op de meest uiteenlopende (multidisciplinaire) projecten binnen het bestaand vastgoed en werk je voor opdrachtgevers als overheden, woningcorporaties en de industrie.

Jouw rol binnen het team:

  • Je gaat op pad om bouwkundige opnames te verrichten en verwerkt je bevindingen in een opnamerapport;
  • Aan de hand van de bevindingen uit je opnamerapport stel je een meerjaren onderhoudsplanning en begroting op die passen bij de wensen en ambities van je klant;
  • Hierbij beoordeel je ook de aangeleverde prijsinformatie van derden, stel je een risicoanalyse op en informeer je je klant proactief over mogelijke bezuinigingen, alternatieven en optimalisaties.
  • In de uitvoering houd je toezicht op de werkzaamheden, stuur je het correctief onderhoud aan en bewaak je de voortgang van je project op onder andere planning, budget en kwaliteit.
  • Gedurende het hele project ben je nauw betrokken bij je klant en zorg je voor een succesvol project en een fijne samenwerking.

De engineer (m/v) die wij binnen ons team willen verwelkomen heeft minimaal een afgeronde bouwkundige HBO opleiding of een MBO opleiding aangevuld met HTI. Ook heeft hij of zij kennis van andere disciplines zoals constructie- en installatietechniek en zijn de NEN2580, NEN2699 en NEN2767 bekende kost. Daarnaast heeft deze engineer ook minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie en is hij of zij natuurlijk een kei met klanten!

Wie zijn wij?

Wij zijn IOB, ingenieurs in hart en nieren. Wij geloven dat elke klant maatwerk verdient. Onze aanpak is dan ook altijd persoonlijk en flexibel. Bij Ingenieursbureau IOB begint het project bij de klant en níet bij de techniek. We streven er niet voor niets naar dat onze klanten onze dienstverlening met minimaal een 8 beoordelen!

Zie jij jezelf als onze nieuwe collega? Mail dan zo snel mogelijk je cv met projectreferenties naar personeel@iob.nl. Heb je naar aanleiding van deze vacaturetekst toch nog vragen? Bel gerust op en vraag naar Wim Flikweert, adviseur Bouwtechniek-Bureaumanager - 088 446 4462