Bouwplantoetsing

Een soepel verloop van uw vergunningsprocedure is cruciaal. Vertragingen en discussies over wet- en regelgeving zijn niet wenselijk. Het bouwbesluit is complexe materie. Wij weten daar alles van en kunnen er goed mee uit de voeten. En dat is mooi, want dan hoeft u zich er geen zorgen om te maken. Door IOB te laten meekijken bespaart u tijd en kosten.

Meer dan woningbouw
En dat doen we niet alleen voor de woning- en utiliteitsbouw, maar ook voor bouwplannen voor industrie en tankstations, om maar wat te noemen. Bij IOB bent u verzekerd van een praktische, professionele en bovenal doelmatige bouwplantoets.

IOB toetst en kan, net als de gemeente, uw bouwplannen toetsen. In goed overleg met de betreffende gemeente kunnen wij het plan dusdanig toetsen en aanleveren dat de vergunning ambtelijk kan worden afgehandeld. Hierdoor wordt de doorlooptijd van uw vergunning aanvraag drastisch versneld. Binnen een paar weken, zonder discussies uw vergunning lijkt een utopie, maar bij IOB is dat meer regel dan uitzondering.