Bouwkostenadvies

Onze bouwkostenadviseurs zorgen er voor dat u altijd weloverwogen en onderbouwd een marktconforme aanbieding kunt doen en de beste commerciële kansen krijgt. Wij gaan uit van volledige, complete en volledige aandacht voor risicomanagement bij het uitbesteden van inschrijfbegrotingen.

Wet en regelgeving
Het uitpluizen van het bestek, locatiegebonden aspecten, tegenstrijdige uitgangspunten, voorschriften van fabrikanten, wet- en regelgeving nemen we heel serieus. Zo houden we ook uw leveranciers en onderaannemers scherp in de gaten. Onze inschrijfbegroting gaan altijd gepaard met een volledige risico-inventarisatie. Vakbekwame calculatoren en bouwkostendeskundigen maken voor u het onderscheid. Duidelijke afspraken aan de voorzijde van het proces geeft u zekerheid over het resultaat. En dat lijkt ons niet onbelangrijk en wij geven daarom graag een bouwkostenadvies

Bouwkostenadvies voor opdrachtgevers en ontwikkelaars
Wanneer u een nieuw bouwwerk wilt neerzetten, is het van belang dat u in een vroeg stadium weet of uw plannen haalbaar zijn. Door de tools die wij ontwikkeld hebben kunnen wij in een dag de kosten bepalen. Hierbij nemen we de functie van het gebouw,  de vormfactor, de open/geslotenheids verhouding van de gevel en de bruto/netto verhouding van het gebouw. Om een snelle indicatie te krijgen van de bouwkosten kunt u ook de bouwkosten app raadplegen. Deze geeft een globale schatting, voor een gedegen advies kunt u ons altijd benaderen.