Officiële handeling start bouw VerdeVista Zoeterwoude

Donderdag 9 juli 2015 is de officiële handeling voor de start bouw van VerdeVista te Zoeterwoude. De woningen van VORM zijn compleet te individualiseren met de woonelementen uit het 6D programma. Een uitbouw, een dakkapel en meer. IOB heeft de volledige uitwerking in BIM verzorgd en het uitwerken van de verkooptekeningen en vergunningstekeningen.

VerdeVista Meerburg is in Zoeterwoude een nieuw te ontwikkelen gebied waar wonen, winkelen, werken en sporten samenkomt. VerdeVista Meerburg maakt onderdeel uit van het project W4, het plan voor de verbreding en verdiepte ligging van de A4 en de gebiedsontwikkeling daaromheen.

VerdeVista Meerburg ligt centraal gelegen tussen de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag. Luchthaven Schiphol is met ca. 25 min goed bereikbaar net als de stranden van Katwijk en Noordwijk. Er is voldoende openbaar vervoer, die verbindingen biedt met Leiden en Alphen aan den Rijn. Ook op de fiets zijn er voldoende uitvalshoeken zoals het heerlijke Groene Hart, Leiderdorp en de gezellige historische binnenstad van Leiden is met ca. 10 minuten bereikbaar.