Vacature Constructeur

Ambitieuze constructeurs opgelet!

Alle grote Kunst- en Cultuurinstellingen van Rotterdam, de nog te bouwen luxe woontoren Stack op de Müllerpier of Industriële gebouwen bij Heineken en Exxon, als constructeur bij IOB sta je letterlijk en figuurlijk aan de basis van deze geweldige projecten…en meer!

Typerend voor werken bij IOB is de grote diversiteit aan multidisciplinaire projecten. Dat betekent dat je als constructeur ook over de grenzen van je eigen vakgebied kijkt en samenwerkt met collega’s op het gebied van Bouwtechniek, Brandveiligheid, Beheer & Onderhoud en Installatietechniek.

Gaan je handen al jeuken? Dat komt goed uit want we zijn op zoek naar een nieuwe knappe kop die het team Constructietechniek komt versterken!

Wat je zoal gaat doen:  

  • Je doet onderzoek naar constructies en details op locatie en verzorgt hierbij ook de inmeting en de opname;
  • Je zet constructieve modellen (2D en 3D) op en zorgt voor de ontwerp-, dimensionerings-, detail- en wapeningsberekeningen van het model;
  • Je analyseert op basis van het 2D en 3D-model de diverse berekeningen;
  • Je adviseert modelleurs over de constructietechnische zaken;

 

Wie zoeken wij?

De constructeur die wij binnen ons team willen verwelkomen heeft minimaal een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van constructietechniek en is bekend met rekensoftware als SCIA en Technosoft. Hij of zij is een rekentalent en zorgt ervoor dat projecten binnen de gestelde planningen en budgetten worden uitgevoerd. Daarnaast heeft hij of zij al meerdere jaren aantoonbare ervaring in het veld en is een kei met klanten!

Wie zijn wij?

Wij zijn IOB, ingenieurs in hart en nieren. Wij geloven dat elke klant maatwerk verdient. Onze aanpak is dan ook altijd persoonlijk en flexibel. Bij Ingenieursbureau IOB begint het project bij de klant en níet bij de techniek. We streven er niet voor niets naar dat onze klanten onze dienstverlening met minimaal een 8.3 beoordelen! Maar daarnaast zijn wij ook gewoon een gezellig team, met een uitstekende onderlinge koffieservice, waar we dagelijks met veel enthousiasme aan fantastische projecten werken.

Zie jij jezelf als onze nieuwe collega? Mail dan je CV met projectreferenties naar personeel@iob.nl. Heb je naar aanleiding van deze vacaturetekst toch nog vragen? Geef dan André Lankhof, Adviseur Constructietechniek, even een belletje op het nummer 088 446 4462.