Vacature Projectleider

Projectleiders van Nederland opgelet!

Wij zoeken een nieuwe collega die zich o.a. gaat vastbijten in verschillende projecten voor de meest toonaangevende kunst- en cultuurinstellingen van Rotterdam. Houd jij de touwtjes stevig in handen en lijkt het je leuk om aan de slag te gaan met theaters en musea? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

  • Je schuift aan bij de klant om het nieuwe project door te spreken. Na een kop koffie en een verhelderend gesprek weet jij precies wat de klant in gedachten heeft en wat nodig is om het project te realiseren.
  • Je vertaalt de wensen van de klant in een concreet plan van aanpak. Daarbij heb je oog voor de benodigde bouwmaterialen, verduurzamingsmogelijkheden en de eisen vanuit het bouwbesluit.
  • Je coördineert het projectteam en organiseert regelmatig werkbesprekingen. Hierbij maak je duidelijke afspraken en leg je deze vast in rapporten en notulen. 
  • Door je gestructureerde en overzichtelijke aanpak bewaak je continu de planning en voortgang van je projecten en voorzie je klant en collega tijdig van benodigde informatie;
  • Aan de hand van intensief contact toets je doorlopend de tevredenheid van de klant en bouw je ook na oplevering aan een langdurige relatie.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn IOB, ingenieurs in hart en nieren. Wij geloven dat elke klant maatwerk verdient. Onze aanpak is dan ook altijd persoonlijk en flexibel. Bij Ingenieursbureau IOB begint het project bij de klant en niet bij de techniek. We streven er niet voor niets naar dat onze klanten onze dienstverlening met minimaal een 8 beoordelen!

De projectleider die wij binnen ons team willen verwelkomen heeft minimaal een afgeronde opleiding HBO Bouwkunde aangevuld met HTI Bouwmanagement of gelijkwaardig. Is bekend met andere disciplines zoals constructie, installatie, bouwkosten en brandveiligheid. Ook is hij of zij in het bezit van VCA-VOL of bereid dit te halen, heeft minimaal 5 jaar relevante werkervaring en is een kei met klanten!

Zie jij jezelf als onze nieuwe collega? Mail dan zo snel mogelijk je CV naar personeel@iob.nl. Heb je naar aanleiding van deze vacaturetekst toch nog vragen? Bel gerust op en vraag naar Jurjen Meuldijk - 088 446 4462