Ook IOB staat op de Beurs Bouw & Wonen

Op 13, 14 en 15 september 2016 vindt Beurs Bouw & Wonen plaats in de Evenementenhal in Gorinchem, ook IOB is hier te vinden met een stand (BW06). Op beurs komen woningcorporaties, onderhoudsbeslissers, overheid, VvE’s, woningeigenaren, beheerders en dienstverleners samen. 

Op deze beurs komt u van alles op het gebied van onderhoud en duurzaamheid tegen, samen met vele nieuwe ontwikkelingen in de vastgoedsector. Daarnaast vinden er tijdens deze beurs diverse inspirerende events plaats. Zo kunnen bezoekers deelnemen aan één of meerdere van de 35 workshops en hiermee tevens een gratis bijscholingscertificaat halen.

Eén van deze workshop zal gaan over uitkragende vloeren zoals balkons en galerijen en gegeven worden door onze adviseur constructies, Edwin van Strien. Edwin heeft inmiddels al in een tal van projecten geadviseerd over de problematiek bij uitkragende balkons en galerijen en vooral de oplossingen die mogelijk zijn. Edwin kijkt hierbij naar de beste oplossing per flat en de wensen die de opdrachtgever heeft, hierdoor heeft hij inmiddels ervaring met verschillende oplossingen zoals het VVUV systeem, de SikaWrap en staalconstructies. Edwin gaat in de workshop graag in gesprek met u om zijn ervaringen te delen.

Wilt u meer weten over uitkragende balkons en galerijen, loop dan bij onze stand langs (BW06) of bezoek onze workshop op de beurs op 14 september om 20.00 uur. Lees ook alvast het artikel in Appartement & Eigenaar over veilige balkons en galerijen. 

Komt u ook?