Werken bij IOB

Laten we beginnen te vertellen dat het goed toeven is bij IOB. Ons bedrijf wordt gevormd door een groep specialisten die enthousiast hun tanden zetten in mooie projecten. Omdat we continu groeien, groeien de kansen voor collega’s. We zijn niet alleen professioneel, maar ook ambitieus. Ons team kenmerkt zich door informele communicatie, korte lijnen en een platte structuur. Dat werkt wel zo prettig. Aan loopbaanontwikkeling  hechten we veel waarde.

Zo blijven we scherp. We leren onafgebroken ‘on the job’ en volgen ook geregeld trainingen. Dat maakt integraal deel uit van onze investering in mensen. We zijn ondernemend in ons denken en praktisch in ons werk. Als je onze waarden en ambities deelt, ben je zeer welkom om ook je talent met ons te delen. Dan maken we onze klanten nog blijer.

Vacature projectleid(st)er Beheer & Onderhoud

Zoek jij een nieuwe uitdagende functie als projectleid(st)er Beheer & Onderhoud? Dat komt goed uit want die plek hebben wij per direct beschikbaar!

Als projectleid(st)er Beheer & Onderhoud richt jij je op de meest uiteenlopende multidisciplinaire projecten binnen het bestaand vastgoed voor opdrachtgevers als overheden, woningcorporaties en de industrie.

Hoe gaat jouw dag eruitzien?

  • Je gaat op pad om onderhoudsinspecties uit te voeren
  • Aan de hand van je bevindingen maak je meerjarenplannen met betrekking tot onderhoud, renovatie en verduurzaming.
  • Daarnaast ga je aan de slag door werkomschrijvingen, kostenramingen en planningen op te stellen en help je bij het maken van offertes.
  • Bij de uitvoering ondersteun je de adviseur door onze samenwerkingspartners aan te sturen en de werkzaamheden te controleren.
  • Gedurende het hele project ben je nauw betrokken bij je klant en zijn wensen en houd je continu grip op de voortgang, kwaliteit en het succesvolle verloop van het project.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn IOB, ingenieurs in hart en nieren. Wij geloven dat elke klant maatwerk verdient. Onze aanpak is dan ook altijd persoonlijk en flexibel. Bij Ingenieursbureau IOB begint het project bij de klant en níet bij de techniek. We streven niet voor niets naar dat onze klanten onze dienstverlening met minimaal een 8 beoordelen!

De projectleid(ster) die wij binnen ons team willen verwelkomen heeft minimaal een afgeronde bouwkundige HBO opleiding, heeft ervaring met de NEN2767, heeft minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie en is een kei met klanten!

Zie jij jezelf als onze nieuwe collega? Mail dan zo snel mogelijk je CV met projectreferenties naar personeel@iob.nl. Heb je naar aanleiding van deze vacaturetekst toch nog vragen? Geef dan Rob Kokshoorn, commercieel directeur even een belletje op het nummer 088 446 4462.

 

 

 

 

 

 

 

Word jij de nieuwe constructeur binnen IOB?

Als constructeur bij IOB ben je verantwoordelijk voor de technische resultaten, de projectorganisatie en uitvoering van de aan jou toegewezen projecten binnen de geldende planningen en budgetten. Daarnaast is rekenen een van jouw talenten!

Binnen het team van collega´s krijg je te maken met een grote variëteit aan constructief technische werkzaamheden, waarbij eigen inbreng en creativiteit een grote rol spelen. Naast je constructieve collega’s maak je ook kennis met collega’s uit andere vakgebieden, zoals bouwtechniek, brandveiligheid, beheer & onderhoud en installatietechniek. Multidisciplinair noemen we dat.

Heb je een afgeronde constructieve HBO- of TU-opleiding en ervaring met rekensoftware zoals SCIA en Technosoft? En heb je aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie, laat het ons weten.

Mail je CV met projectreferenties naar personeel@iob.nl. Voor vragen kan je beter even bellen naar 088-446 4462 en vragen naar Andre Lankhof. We horen graag van je!

Stage bij IOB

Wat goed dat je bij ons je stageperiode wil volbrengen. Je had wat ons betreft geen betere keus kunnen maken. Als je een beetje talent hebt, kunt je het bij ons nog ver schoppen ook. Begin bij ons dus gerust je carrière. Er is bij IOB voldoende ruimte voor ontplooiing, creativiteit en ontwikkeling van je kwaliteiten. Omdat we verschillende disciplines onder één dak hebben, kun je bij ons eenvoudig je spreekwoordelijke ei kwijt. We hebben overigens niet alleen technische stageplaatsen beschikbaar, ook voor administratief talent hebben we ruimte. We zorgen ervoor dat je in een prettige en informele sfeer aan de slag kunt, maar veel belangrijker: we willen je wat leren. Mocht je je toch nog afvragen of we wel goed met stagiaires omgaan, dan verklappen we bij dezen dat we al jaren aangesloten zijn bij ECABO. Dat garandeert je dat we weten waar we over praten. Bovendien zijn we praktijkbegeleider middenkaderbouw. Dus. Waar wacht je nog op? Solliciteer direct!