Werken bij IOB

Laten we beginnen te vertellen dat het goed toeven is bij IOB. Ons bedrijf wordt gevormd door een groep specialisten die enthousiast hun tanden zetten in mooie projecten. Omdat we continu groeien, groeien de kansen voor collega’s. We zijn niet alleen professioneel, maar ook ambitieus. Ons team kenmerkt zich door informele communicatie, korte lijnen en een platte structuur. Dat werkt wel zo prettig. Aan loopbaanontwikkeling  hechten we veel waarde.

Zo blijven we scherp. We leren onafgebroken ‘on the job’ en volgen ook geregeld trainingen. Dat maakt integraal deel uit van onze investering in mensen. We zijn ondernemend in ons denken en praktisch in ons werk. Als je onze waarden en ambities deelt, ben je zeer welkom om ook je talent met ons te delen. Dan maken we onze klanten nog blijer.

Word jij de nieuwe constructeur binnen IOB?

Als constructeur bij IOB ben je verantwoordelijk voor de technische resultaten, de projectorganisatie en uitvoering van de aan jou toegewezen projecten binnen de geldende planningen en budgetten. Daarnaast is rekenen een van jouw talenten!

Binnen het team van collega´s krijg je te maken met een grote variëteit aan constructief technische werkzaamheden, waarbij eigen inbreng en creativiteit een grote rol spelen. Naast je constructieve collega’s maak je ook kennis met collega’s uit andere vakgebieden, zoals bouwtechniek, brandveiligheid, beheer & onderhoud en installatietechniek. Multidisciplinair noemen we dat.

Heb je een afgeronde constructieve HBO- of TU-opleiding en ervaring met rekensoftware zoals SCIA en Technosoft? En heb je aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie, laat het ons weten.

Mail je CV met projectreferenties naar personeel@iob.nl. Voor vragen kan je beter even bellen naar 088-446 4462 en vragen naar Andre Lankhof. We horen graag van je!

Projectleid(st)er Beheer & Onderhoud gezocht!

Wij zijn per direct op zoek naar een projectleid(st)er Beheer & Onderhoud (m/v). Als projectleid(st)er verricht je onderhoudsinspecties aan gebouwen en breng je advies uit aan onze opdrachtgevers. Je ondersteunt de adviseur bij offertes en bij de aansturing en controle van derden. Je stelt meerjarenplannen op en ook het bewaken van de kwaliteitseisen van het project horen erbij, want we willen minimaal een 8 scoren op kwaliteit!

Welke zaken moeten worden onderhouden? Wat zijn de kosten daarvan en wanneer moet het onderhoud uitgevoerd worden? Wat kost het om een gebouw de gewenste conditie te geven en deze te behouden?

Lijkt het jou leuk om deze vragen zelfstandig en/ of met je collega specialisten op te lossen, laat het ons snel weten!

Heb je een afgeronde bouwkundige HBO opleiding en ervaring met NEN2767? En heb je aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie (circa 3-4 jaar), mail dan je CV met projectreferenties naar personeel@iob.nl Voor vragen kan je beter even bellen naar 088 446 4462 en vragen naar Rob Kokshoorn.

Stage bij IOB

Wat goed dat je bij ons je stageperiode wil volbrengen. Je had wat ons betreft geen betere keus kunnen maken. Als je een beetje talent hebt, kunt je het bij ons nog ver schoppen ook. Begin bij ons dus gerust je carrière. Er is bij IOB voldoende ruimte voor ontplooiing, creativiteit en ontwikkeling van je kwaliteiten. Omdat we verschillende disciplines onder één dak hebben, kun je bij ons eenvoudig je spreekwoordelijke ei kwijt. We hebben overigens niet alleen technische stageplaatsen beschikbaar, ook voor administratief talent hebben we ruimte. We zorgen ervoor dat je in een prettige en informele sfeer aan de slag kunt, maar veel belangrijker: we willen je wat leren. Mocht je je toch nog afvragen of we wel goed met stagiaires omgaan, dan verklappen we bij dezen dat we al jaren aangesloten zijn bij ECABO. Dat garandeert je dat we weten waar we over praten. Bovendien zijn we praktijkbegeleider middenkaderbouw. Dus. Waar wacht je nog op? Solliciteer direct!