BIM

BIM: Strategisch samenwerken, slim innoveren, het samen afstemmen en optimaliseren van de processen van visueel communiceren tot modelleren. Van validatie tot datamanagement. BIM is veel meer dan alleen een database met gegevens en (3D-)tekeningen.

Een consistent, gevalideerd BIM-model bevat informatie tot in detail dat voorheen ondenkbaar was. Het gaat dan onder andere over materialen, planning en kosten van alle bouwende partijen en leveranciers. En niet geheel onbelangrijk voor de hele cyclus, dus ook het beheer en onderhoud.

BIM zetten we in voor ontwikkeling, begeleiding en uitvoering van trajecten van initiatieffase tot en met onderhoud. Wij geloven in de krachtige processen waar BIM alle ruimte voor geeft en we geloven dat dit een absolute meerwaarde is voor onze klanten. Al onze BIM product- en procesinnovaties zijn gericht op het krijgen van consistente modeldata, zodat u als onze klant maximaal rendement kan halen uit het BIM model. Leidend hierbij is ‘lean innovation’, verbetering en opnieuw gebruiken van de bestaande, gemaakte modellen zonder dat er weer een heel ontwerp- en ontwikkeltraject aan hangt.