Vacature projectleid(st)er Beheer & Onderhoud

Zoek jij een nieuwe uitdagende functie als projectleid(st)er Beheer & Onderhoud? Dat komt goed uit want die plek hebben wij per direct beschikbaar!

Als projectleid(st)er Beheer & Onderhoud richt jij je op de meest uiteenlopende multidisciplinaire projecten binnen het bestaand vastgoed voor opdrachtgevers als overheden, woningcorporaties en de industrie.

Hoe gaat jouw dag eruitzien?

  • Je gaat op pad om onderhoudsinspecties uit te voeren
  • Aan de hand van je bevindingen maak je meerjarenplannen met betrekking tot onderhoud, renovatie en verduurzaming.
  • Daarnaast ga je aan de slag door werkomschrijvingen, kostenramingen en planningen op te stellen en help je bij het maken van offertes.
  • Bij de uitvoering ondersteun je de adviseur door onze samenwerkingspartners aan te sturen en de werkzaamheden te controleren.
  • Gedurende het hele project ben je nauw betrokken bij je klant en zijn wensen en houd je continu grip op de voortgang, kwaliteit en het succesvolle verloop van het project.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn IOB, ingenieurs in hart en nieren. Wij geloven dat elke klant maatwerk verdient. Onze aanpak is dan ook altijd persoonlijk en flexibel. Bij Ingenieursbureau IOB begint het project bij de klant en níet bij de techniek. We streven niet voor niets naar dat onze klanten onze dienstverlening met minimaal een 8 beoordelen!

De projectleid(ster) die wij binnen ons team willen verwelkomen heeft minimaal een afgeronde bouwkundige HBO opleiding, heeft ervaring met de NEN2767, heeft minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie en is een kei met klanten!

Zie jij jezelf als onze nieuwe collega? Mail dan zo snel mogelijk je CV met projectreferenties naar personeel@iob.nl. Heb je naar aanleiding van deze vacaturetekst toch nog vragen? Geef dan Rob Kokshoorn, commercieel directeur even een belletje op het nummer 088 446 4462.